Kursus om "Ny nordisk mad" på Molsskolen mandag d. 3/10 kl. 17-20.40
Få den nordiske mad op på dit køkkenbord. Dette kursus giver dig inspiration til at bruge de nordiske råvarer i din hverdag. Kurset har fokus på det hele måltid, der bliver sat sammen med stor respekt for de friske, rene og enkelte råvarer, så maden på tallerkenen afspejler de skiftende årstider.
 Ny nordisk mad.
|
Det nordiske køkken forener smag med moderne viden om sundhed og velvære.
Til kurset hører en ny kogebog og opskrifter om ny nordisk hverdagsmad, som giver dig de bedste måder at lave enkel og smagfuld nordisk mad til hverdag i dit eget køkken.
Kogebogen er udgivet af FDB i samarbejde med Claus Meyer og
www.FOODofLIFE.dk ved Københavns Universitet.
Alle deltagere får en gratis kogebog.
Deltagerbetaling: 175 kr.
RÃ¥varer:
RÃ¥varer afregnes efter forbrug - maks. 70 kr.
Arrangør:
LOF Djursland
Humlevej 44
8500 Grenaa
Tlf: 21587370
www.lof.dk/djursland
Underviser:
Vibeke Greve Nielsen.
Hold nr.: 122240.
Det sker hér:
Skolekøkkenet
Molsskolen
Skoletoften 17
8420 Knebel
Tlf: 86351211
Fax: 86350091
www.molsskolen.dk
Kilde: LOF Djursland.
/Bjarke.