Lav historisk mad på FOF-kursus på Gammel Estrup - Herregårdsmuseet lørdag d. 10/3 og lørdag d. 17/3 kl. 13-19.25
Prøv kræfter med 1700-tallets mad, når madhistoriker Bi Skaarup inviterer til kursus i historisk madlavning på Gammel Estrup. Hør om spisevaner i 1700-tallet og følg råvarernes vej fra fadeburet igennem køkkenet og helt til herskabets bord. - Vi går i køkkenet sammen og laver mad, som man gjorde dengang, og afslutter med at spise den sammen.
 Bi Skaarup.
|
Arrangør:
FOF Djursland
Kulturhuset Pavillonen
Kærvej 11
8500 Grenaa
Tlf: 86325588
www.fof-djursland.dk
Program:
Kl. 13.00: Vi mødes.
Velkomst og præsentation af dagen.
Museumsinspektør Marie Kirstine Elkjær fortæller om herregården.
Madhistoriker Bi Skaarup fortæller om maden på herregården i 1700-tallet.
Vi går i køkkenet og arbejder. Herregårdskøkkenets husjomfru Jytte og Bi Skaarup styrer slagets gang.
Kl. ca. 17.00: Taffel i det store kabinet.
Yderligere oplysninger, betaling og tilmelding:
Ved henvendelse til FOF i Aarhus på http://fof.dk/Kurser.aspx?enhed=2&menu=150&kursus
Entré:
975 kr. Dog kun 900 kr. for pensionister og studerende.
Det wer hér dét sker:
Gammel Estrup - Herregårdsmuseet
Randersvej 2
8963 Auning
Tlf: 86483001
Fax: 86483181
www.gammelestrup.dk
Kilde: FOF Djursland.
/Bjarke.