Djurslandsportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Historisk mad til Fars Dag på Dansk Landbrugsmuseum onsdag d. 5/6 kl. 10-15

Historisk Madskole laver mad til far med fars. Dansk Landbrugsmuseums Historiske Madskole tilbyder historisk madlavning, hvor FARS er hovedingrediensen. Tilberedning af medisterpølsen er en del af programmet. - Medisterpølsen er en væsentligt del af dansk madkultur – eller var, for i dag er den pÃ¥ vej ud af det danske køkken.


Maden på Fars Dag.
Kom og deltag i Den Historiske Madskole på Dansk Landbrugsmuseum. Dagen vil hovedsagligt byde på pølseværksted og andre gode opskrifter på FARS.

Men ingen madskole, uden en smuk tur rundt i vores store økologiske Landbrugsbotaniske have med historiske nytteplanter. Inden vi går i køkkenet, vil vi gå på opdagelse i haven, for at samle nogle af ingredienserne til vores helt anderledes fest for FAR(s).

Entré:
85. kr. - Børn under 18 har dog gratis.

Det er hér dét sker:
Dansk Landbrugsmuseum
Randersvej 4
Gl. Estrup
8963 Auning
Tlf: 86483444
Fax: 86484182
www.gl-estrup.dk

Kilde: Dansk Landbrugsmuseum.

/Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam