Historisk mad til Fars Dag på Dansk Landbrugsmuseum onsdag d. 5/6 kl. 10-15
Historisk Madskole laver mad til far med fars. Dansk Landbrugsmuseums Historiske Madskole tilbyder historisk madlavning, hvor FARS er hovedingrediensen. Tilberedning af medisterpølsen er en del af programmet. - Medisterpølsen er en væsentligt del af dansk madkultur – eller var, for i dag er den pÃ¥ vej ud af det danske køkken.
 Maden på Fars Dag.
|
Kom og deltag i Den Historiske Madskole på Dansk Landbrugsmuseum. Dagen vil hovedsagligt byde på pølseværksted og andre gode opskrifter på FARS.
Men ingen madskole, uden en smuk tur rundt i vores store økologiske Landbrugsbotaniske have med historiske nytteplanter. Inden vi går i køkkenet, vil vi gå på opdagelse i haven, for at samle nogle af ingredienserne til vores helt anderledes fest for FAR(s).
Entré:
85. kr. - Børn under 18 har dog gratis.
Det er hér dét sker:
Dansk Landbrugsmuseum
Randersvej 4
Gl. Estrup
8963 Auning
Tlf: 86483444
Fax: 86484182
www.gl-estrup.dk
Kilde: Dansk Landbrugsmuseum.
/Bjarke.