Havets mad - se, lyt, smag ! - ude og inde - hos Glasmuseet i Ebeltoft onsdag d. 5/6 kl. 10.30-16
I forbindelse med den aktuelle Oceanudstilling sætter Glasmuseet denne dag fokus på mad fra havet. - Nyd et maritimt måltid Grundlovsdag og få inspiration til at bruge havets råvarer i madlavningen, når fiskemand og kok, Lars Hagemann, fortæller om og tilbereder havets mad i haven. Fra kl. 12 kan der købes udendørs tilberedte retter. - Indendørs byder Glascaféen også på mad fra havet.
 Lars Hagemann.
|
Fra kl. 10.30 kan man høre om havets fantastiske spisekammer og få gode råd til, hvordan man nemt får fisk på menuen, når kok og fiskemand, Lars Hagemann fra Flyvefisken, Ebeltoft, fortæller om og tilbereder årstidens skaldyr - muslinger, rejer og jomfruhummerhale i haven.
Fra ca. kl. 12 kan man forkæle sine smagsløg med lækkerier fra havets spisekammer, frikst tilberedt i det udendørs køkken. Glascaféen byder bl.a. på kulmule og helleflynder med spændende tilbehør inspireret af havet.
• Kl. 10.30: Fiskemand og Kok Lars Hagemann fortæller om havets spisekammer.
• Ca. kl. 11: Lars Hagemann tilbereder mad i haven.
• Ca. kl. 12.00: Der kan købes frisk tilberedt mad i haven (først-til-mølle) og maritim frokost i Glascaféen.
Madbilletter til retterne i haven kan købes i caféen, - efter først-til-mølle princippet.
Hør mere om menuen og bestil bord i Glascaféen på tlf. 86341818 / 21428618.
Entré:
Der er gratis adgang til Glascaféen.
Adgang til haven kræver entrébillet til museet. - Børn under 18 år har gratis entré.
Det er hér dét ker:
Glasmuseet Ebeltoft
Strandvejen 8
8400 Ebeltoft
Tlf: 86341799
Fax: 86346060
www.glasmuseet.dk
Kilde: Glasmuseet i Ebeltoft.
/Bjarke.